Šperky, které pomáhají podruhé - Tomášek

Stejně jako v minulém měsíci, i v únoru budou mé šperky plnit vyšší poslání. Tentokrát přispějí na léčbu nemocného Tomáška, který trpí spinální muskulární atrofií (tzv. SMA syndromem).

 

Tomáškovu tělíčku ochabují svaly. Původně mu lékaři dávali jen 2 roky života, ale Tomášek a jeho rodina jsou bojovníci a nad zákeřnou nemocí stále bojují. Jeho léčba je velmi náročná jak po finanční, tak po fyzické stránce jeho i rodičů. I přes svoji odhodlanost a píli však potřebují pomoc. Zdravotní pojišťovna se k nim příliš nehlásí, a tak ji hledají u hodných lidí.

Tomášek se SMA syndromem

 

Celý Tomáškův příběh si můžete přečíst na jeho webových stránkách bojujemeprotomaska.cz

 

Jak Tomáškovi pomoci?

 

Od 1. 2. 2022 do 8. 2. 2022 bude na facebooku Přírodě na dosah probíhat DRAŽBA pánského přírodního náramku z lávy, dřeva a modré pryskyřice. Celý výtěžek dražby půjde na Tomáškův účet.

 

Také můžete přispět koupí některého šperku z "Pánských šperků". 10% z ceny každého pánského šperků odešlu na pomoc Tomáškovi. Tato akce bude trvat od 1. 2. do 25. 2. 2022.

 

Samozřejmě můžete Tomáškovi na léčbu přispět i sami, aniž byste cokoliv nakupovali. Na Tomáškových stránkách bojujemeprotomaska.cz najdete i číslo účtu, kam peníze odeslat.

 

#dobrosperky

 

Děkuji Vám za každou pomoc. Pokud nemůžete přispět finančně, budeme rádi za sdílení tohoto článku mezi své přátele, protože SDÍLENÍ to je obrovská pomoc.