Šperky, které pomáhají potřetí - zvířata na Ukrajině

Dění na Ukrajině sledujeme všichni velmi bedlivě. V České republice se zvedla neuvěřitelná vlna solidarity. Každý, kdo může, pomůže. Je to jedna z nejlepších vlastností nás Čechů. V boji proti Rusku podporujeme Ukrajinu nákupem potřeb denní potřeby a jídla, nebojíme se ubytovat ukrajinské občany v našich domovech a nabídnout jim bezpečí nebo aspoň posíláme peníze organizacím, které tohle všechno zařídí za nás. My Češi máme prostě velké srdce, o které se nebojíme podělit.

 

Občas ale zapomínáme na naše dobré přátele. I zvířata válkou trpí. Možná více než lidé, protože si nemohou přečíst zprávy o tom, jak to Putinovi nevychází, nemohou se sami sebrat a odejít do bezpečí, mnozí nemohou být ani se svými lidskými společníky, pro které jim bijí jejich malá srdíčka. Jediné, co mohou je bát se. Nové prostředí, neustálé výbuchy - všichni, kdo nějakého toho zvířecího mazlíčka opečováváme víme, jak nenávidíme ohňostroje. Zvířata na Ukrajině tenhle strach prožívají neustále.

 

Proto jsem vděčná, že tu jsou i organizace, které na tyhle naše nejbližší přátele myslí. Jednou z nich je organizace Srdce za mříží, která na své facebookovské stránce pořádá dražbu na pomoc zvířatům na Ukrajině v této těžké době. Peníze za tuto dražbu poputují organizaci UAnimals, která peníze rozdělí mezi zvířecí útulky a azyly na Ukrajině.

 

Link na dražbu je: https://www.facebook.com/media/set?vanity=srdcezamrizi&set=a.464254598759566

 

V dražbě najdete ode mě

 

Do dražby jsem ale samozřejmě nepřispěla jen já. Najdete tu i další kousky šperků od jiných umělců, obrazy, oblečení, tetování...

 

Mrkněte a jistě i vy si vyberete produkt, prostřednictví jehož koupě rádi přispějete na pomoc Ukrajinským zvířatům.

 

#dobrosperky